Hyrbil Palm Springs

» Biluthyrning » Hyrbil Palm Springs
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Palm Springs

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Palm Springs. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Palm Springs guide

hyrbil Palm Springs

Biluthyrning Palm Springs

Palm Springs är en ökenstad som ligger i Kalifornien, i Coachella Valley. Det är 177 mil öster om   Los Angeles   och 225 kilometer nordväst om staden San Diego.Staden har en befolkning på 44,552 invånare (2010) och är 245.98 kvadratkilometer i storlek. Det är en populär semesterort destination för personer som tycker om både utomhus och inomhus aktiviteter. Det är känt för sin vackra arkitektur och många möjligheter vandringsleder. Det är en utmärkt plats för den som söker lite vila och avkoppling.

Vissa attraktioner som är intressanta för de flesta folk inkludera Zoo Living Desert and Gardens, de fantastiska Palm Follies Spring, Knott ‘s Soak City, Palm Springs Art Museum och Moorten Botaniska trädgården och Cactarium.

Festivaler och evenemang som anordnas i Palm Springs ingår Palm Springs International Film Festival , Palm Springs International Festival of Short Films, Festival of Native Film och kultur, Restaurang veckan, den amerikanska Heat Bike Show, Exotic Car Show och auktion, och Festival of Lights Parade.

Palm Springs, Kalifornien är servas av Palm Springs International Airport (PSP). Flygplatsen ligger bara tre kilometer från stadens centrala affärsdistrikt. Några av flygbolagen betjänas av denna flygplats inkluderar Alaska Airlines, Allegiant Air, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, United Airlines, US Airways, Virgin America och WestJet.