Hyrbil Los Angeles

» Biluthyrning » Hyrbil Los Angeles
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Los Angeles

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Los Angeles. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Los Angeles guide

hyrbil Los Angeles

Biluthyrning Los Angeles

Los Angeles ligger i Kalifornien. Det är den mest befolkade staden i staten och den näst mest befolkade staden i USA (precis bakom   New York City ).Staden Los Angeles, även känd som ”The City of Angels”, har en befolkning på 3,792,621 invånare (2010) och är 1,301.97 kvadratkilometer i storlek. Det är ett globalt centrum för internationell handel, kultur, näringsliv, underhållning, mode, media, utbildning, teknik och vetenskap. Det är hem Hollywood, och därför anses den ”Entertainment Capital of the World.”

Bortsett från att ta turer runt Hollywood, det finns mycket att se och göra i Los Angeles. Detta inkluderar Museum of Contemporary Art, Page Museum i La Brea Upptäckter, Mulholland Drive och Exposition Park.

Los Angeles ger också en utmärkt möjlighet att se vissa idrotter, bland annat LA Dodgers, LA Lakers och LA Kings.

Los Angeles är servas av Los Angeles International Airport (LAX) .Det är mindre än 20 mil strax utanför Los Angeles centrum. Bara ett fåtal av de viktigaste flygplatser som flyger till och från Los Angeles International Airport inkluderar United Airlines, Southwest Airlines, JetBlue Airways, Iberia, El Al, Delta Airlines, British Airways och American Airlines.