Hyrbil Sanford

» Biluthyrning » Hyrbil Sanford
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Sanford

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Sanford. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Sanford guide

hyrbil Sanford

Biluthyrning Sanford

Staden Sanford ligger i centrala Florida. Sanford har en befolkning på 50,998 invånare (2009) och är 58,5 kvadratkilometer stort. Det är en äldre anläggning och jordbruksarealen och hem till Seminole State College of Florida.

Det finns mycket att se och göra under vistelsen i Sanford. Staden hyser Central Florida Zoo och botaniska trädgårdar, som rymmer ett antal händelser genom åren, inklusive ZOO Boo Bash, Hippity Adventures Hop och en Independence Day Celebration hålls årligen. Staden är också hem för många parker, bland annat Cameron Wight Park, Sjö Jesup Wilderness Area, Sunland Park och Lake Dot Park. Det finns många båtliv alternativ, inklusive Bills Airboat Adventures och Riverboat Romance, samt golfklubbar, liksom Mayfair Country Club.

Flygplatsen närmast staden Sanford är Orlando Sanford International Airport (SFB) .Den ligger 4.31 kilometer från centrum av staden och strax utanför Orlando. Det var ursprungligen en militär installation som så småningom förvandlades till en allmän flygplats.