Hyrbil Sanford Flygplats

» Biluthyrning » Hyrbil Sanford Flygplats
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Sanford Flygplats

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Sanford Flygplats. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Sanford Flygplats guide

hyrbil Sanford Flygplats

Biluthyrning Sanford Flygplats

Orlando-Sanford International Airport (SFB) är en offentlig kommersiell flygplats i Sanford, Florida, strax utanför Orlando. Det byggdes ursprungligen som en militär anläggning som kallas Naval Air Station Stanford. På grund av tunga flyg utbildningen, är det ofta anses vara en av de bästa mest trafikerade flygplatserna runt om i världen i fråga om att total flygverksamheten. Den har också en funktion av att vara den sekundära kommersiella flygplats för Orlando.

Flygbolag som service på Orland-Sanford International Airport inkluderar Allegiant Air, Arkefly, Direct Air, Iceland Express, Monarch, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, och Vision Airlines.

De fem mest trafikerade inrikeslinjer ur Orlando Sanford International Airport i 2010 var Plattsburg, New York, Rockford, Illinois, Chattanooga, Tennessee, Bangor, Maine, och South Bend, Indiana.

Väl inne i Sanford flygplats, det finns en hel del bekvämligheter som resenärerna kan vara intresserad av dessa bland annat turistinformation, hyrbilar kiosker, butiker shopping och restauranger, och bankomater för att ta ut pengar för resan.