Hyrbil Kansas

» Biluthyrning » Hyrbil Kansas
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Kansas

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Kansas. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Kansas guide

hyrbil Kansas

Biluthyrning Kansas

Kansas, ett smeknamn Sunflower staten, ligger i Mellanvästern USA och uppkallad efter en indianstam. Den totala Staten har en befolkning på 2,871,238 invånare (2011) och är 213,096 kvadratkilometer stora. Huvudstaden i Kansas är Topeka och den största staden är Wichita. Kansas har smeknamnet ”Heart of America” ​​på grund av sitt geografiska läge, och är väl känd som en av inställningarna i den populära berättelsen ”Trollkarlen från Oz”.

Några saker att se inkludera Kansas Cosmosphere and Space Center i Hutchinson, som är den näst största Space Museum i världen. Staden är också hem till den årliga Kansas State Fair. Topeka är hem till den bruna v. Board of Education Museum och Kansas Historical Society and Museum.

Var och en av regionerna i Kansas har lite något att erbjuda. Östra Kansas är där de större städerna finns och Flint Hills är där en del av den sista av de levande gräsmarker med Great Plains finns. Sydöstra Kansas är en del av Ozarks regionen och erbjuder några vackra natur.

Den mest trafikerade flygplatsen i hela staten Kansas är Wichita Mid-Continental Airport (ICT) .Det ligger i sydvästra delen av cityAirlines betjänar flygplatsen inkluderar AirTran Airways, Allegiant Air, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines och United Airlines.