Hyrbil Kansas Flygplats

» Biluthyrning » Hyrbil Kansas Flygplats
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Kansas Flygplats

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Kansas Flygplats. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Kansas Flygplats guide

hyrbil Kansas Flygplats

Biluthyrning Kansas Flygplats

Den största flygplats som betjänar Kansas är Wichita Mid-Continental Airport (ICT), som ligger strax sydväst om staden Wichita. Den är listad som den mest trafikerade flygplatsen i hela Kansas. Under 2008 1,615,075 passagerare betjänas av denna flygplats. Flygplatsen gör främst regional flygtransport hela USA.

En ny terminal på flygplatsen är i plan för att bygga strax väster om den aktuella terminalen. Det kommer att bli en två våningar, 272.000 kvadratmeter terminal som kommer att ha en modern arkitektonisk design porträttera Wichita främsta position inom branschen av luftfarten.

De flygbolag som från flygplatsen inkluderar AirTran Airways, Allegiant Air, American Airlines, American Eagle, Delta Airlines och United Airlines.

Mellan oktober 2010 och september 2011, var de mest trafikerade inrikeslinjer från Wichita Mid-Continental Airport Atlanta, Georgia, Denver, Colorado, Dallas, Texas, Chicago, Illinois, och Houston , Texas.

Det finns några anläggningar i Kansas Airport för att hjälpa individer ut, inklusive turistinformation om området, olika bankomater och biluthyrning som erbjuder upp stora priser på några riktigt fina hyrbilar från olika nationella bolag.