Hyrbil Houston

» Biluthyrning » Hyrbil Houston
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Houston

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Houston. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Houston guide

hyrbil Houston

Biluthyrning Houston

Houston är listad som den största staden i delstaten Texas, liksom den fjärde största staden i landet. Staden har en befolkning på 2,099,451 invånare (2010) och är 1.558 kvadratkilometer i storlek. Houston är känd för sin transport, tillverkning, energi och flygteknik industrier.

Downtown Houston, som inkluderar Historic District och Theater District, är hem för ett antal Fortune 500 företag, inklusive några av de största energibolagen i världen. Det är också hem till Houston Ballet och Houston Symphony. West Loop är känd från höga komplex end shopping och är hem till några av de välbärgade och exklusiva stadsdelar i staden. Många kör runt bara för att se de stora herrgårdar.

Evenemang och festivaler inkluderar Houston CaribFest, som firar västindisk och Västindien kulturer, liksom Art Car Parade, där individerna är sannolikt att se allt från brand andning kyckling bilar till cupcake motorcyklar!

Staden Houston betjänas av George Bush Intercontinental Airport (IAH) .Den ligger 24,26 kilometer från Houston centrum. Flygbolag betjänas av denna flygplats inkluderar, Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, KLM, Lufthansa och VivaAerobus.