Hyrbil Chicago

» Biluthyrning » Hyrbil Chicago
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Chicago

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Chicago. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Chicago guide

hyrbil Chicago

Biluthyrning Chicago

Chicago är den största staden i delstaten Illinois. Staden är känd som ”The Windy City” på grund av dess väder och sin närhet till sjön Michigan. Det är den största staden i Mellanvästern och den tredje mest befolkade staden i USA (efter New York och   LA ).Staden har en befolkning på 2,695,598 invånare (2010) och är 606,1 kvadratkilometer stort. Det är ett nav för ekonomi och näringsliv och är ett ekonomiskt mäktiga staden. Det är också hem till blues och jazz musikaliska genrer. Det är känt för sin pittoreska skyline, sandstränder, stora parker, bästa museer klass, och några av de bästa samlingarna av modern arkitektur finns överallt.

Saker att se i Chicago omfattar Adler Planetarium, Field Museum of Natural History, Grant Park och Washington Park.

Chicago har ett antal festivaler under året, däribland Blues Fest, Taste of Chicago, Jazz Fest och Lollapalooza.

Flygplatsen närmast staden Chicago är O’Hare International Airport (ORD) .Den ligger 25,48 kilometer från staden. Flygbolag som service på flygplatsen inkluderar United Airlines, Lufthansa, KLM, JetBlue Airways, Delta Airlines, British Airlines och American Airlines.