Hyrbil Charlotte

» Biluthyrning » Hyrbil Charlotte
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Charlotte

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Charlotte. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Charlotte guide

hyrbil Charlotte

Biluthyrning Charlotte

Staden Charlotte är den största staden i delstaten North Carolina. Staden har en befolkning på 731,424 invånare (2010) och är 771 kvadratkilometer stort. Bygger på dess befolkning, det är den sjuttonde största staden i USA. Det är en främsta finansiella centrum för nationen och den näst största bank center ( New York City är den första).

Det finns många saker att se och göra i staden Charlotte. Det finns Mint Museum, Discovery Place, James K Polk Historic Site, och Carolinas Aviation Museum. Det finns ett antal platser för evenemang också, inklusive Bojangles ‘Coliseum.

Årliga evenemang i Charlotte inkluderar Carolina Renaissance Festival, Södra Julshow och Charlotte International Auto Show. Individer som har en förkärlek för NASCAR kan också ta del stock car racing på Lowe ‘s Motor Speedway.

Den primära flygplats som betjänar staden Charlotte, North Carolina Charlotte Douglas International Airport (CLT).  Det är en gemensam militär-civil internationell flygplats belägen 9.22 kilometer utanför staden. Bortsett från att vara den största nav för US Airways, andra flygbolag service på flygplatsen omfattar Lufthansa, JetBlue Airways och United Airlines.