Hyrbil New York

» Biluthyrning » Hyrbil New York
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning New York

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i New York. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

New York guide

hyrbil New York

Biluthyrning New York

New York City är kanske den mest kända och mest besökta staden i hela USA. Det är den mest befolkade staden i USA, liksom en av de mest befolkade städerna i världen. NYC, eftersom det är mer allmänt skrivet, har en befolkning på 8,175,133 invånare (2010) och är 1,214.4 kvadratkilometer i storlek. Staden är ett centrum för media, finans, global handel, mode, konst, utbildning, teknik, forskning och underhållning. Det är hem till huvudkontoret för FN. New York City är också känd för att ha den mest erkända skyline i hela världen, centrerad kring Empire State Building.

Staden är uppdelad i fem olika stadsdelar, alla med sina egna attraktioner att erbjuda. Några av de mest populära attraktioner inkluderar Yankee Stadium, Metropolitan Museum of Art, Frihetsgudinnan och Ellis Island, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center, New York Public Library, Times Square och Central Park.

En av de primära flygplatser som tjänsten hela staden New York är John F. Kennedy International Airport – mest kända genom sin Aita kod – JFK. Det är den mest trafikerade flygplatsen i hela USA.