Hyrbil Seattle

» Biluthyrning » Hyrbil Seattle
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Seattle

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Seattle. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Seattle guide

hyrbil Seattle

Biluthyrning Seattle

Seattle är den största staden i delstaten Washington. Staden har en befolkning på 608,660 invånare (2010) och är 369,2 kvadratkilometer stort. Seattle är känt för sin imponerande musikhistoria. Jazz utvecklas här och hjälpte kända musiker som Quincy Jones och Ray Charles. Staden är också födelseplatsen för Jimi Hendrix och den musikaliska genren som kallas grunge, med band som Pearl Jam, Nirvana och Soundgarden kommer ut i Seattle. Seattle är också stor på indie rock musikscenen.

Några av de saker att se och göra i Seattle omfattar den stora nordvästra Brewery Tour Company, Seattle Art Museum, Science Fiction Museum (hem till Science Fiction Hall of Fame), Seattle Aquarium, och Museum of Flight. Det finns också Space Needle, Woodland Park Zoo, Gasworks Park och aktiviteter Waterfront Center.

Händelser i Seattle omfattar Seafair, Northwest Folklife Festival, Capitol Hill Block Party, Fremont Fair, och bita av Seattle.

Det finns ett flertal spår för cykel entusiaster. Detta inkluderar Burke Gilman leden och ”binnikemask” i Filip Arnold Park.

Seattle, är Washington servas av Seattle – Tacoma International Airport (SEA)   ofta till som Seattle.Den ligger 2,4 kilometer från Interstate 5. Flygbolag som tjänsten denna flygplats inkluderar Delta Airlines, United Airlines, British Airways, Air Canada, och Virgin Atlantic.