Hyrbil San Jose

» Biluthyrning » Hyrbil San Jose
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning San Jose

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i San Jose. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

San Jose guide

hyrbil San Jose

Biluthyrning San Jose

Staden San Jose, Kalifornien är den tredje största i staten och den tionde största i USA. Det har en befolkning på 945,942 invånare (2010) och är 466.11 kvadratkilometer i storlek. San Jose är känd som the Capital of Silicon Valley på grund av sin växande lokal teknik industri, med många företag som gör deras hem där, inklusive Adobe Systems, eBay, och Cisco Systems.

Inuti downtown San Jose, finns det en eklektisk blandning av hotell, restauranger, shoppingmöjligheter, kontor och nattklubbar. Det finns också San Pedro Square Farmer ‘s Market på fredagar, Tech Museum, San Jose Museum of Art, och Dr Martin Luther King Jr bibliotek. Det finns också ett antal attraktioner utanför centrala San Jose också, inklusive Winchester Mystery House, Rosicrucian Egyptian Museum och Planetarium, Rose Heritage trädgården och Santana Row, som är en europeisk stil by med ett antal butiker, restauranger, hotell och nattklubbar.

Staden San Jose, Kalifornien är servas av Norman Y. Mineta San Jose International Airport (SJC). Den ligger fyra kilometer från San Jose: s centrum. Flygbolag betjänas av denna flygplats inkluderar American Airlines, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, United Airlines och US Airways.