Hyrbil San Francisco

» Biluthyrning » Hyrbil San Francisco
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning San Francisco

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i San Francisco. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

San Francisco guide

hyrbil San Francisco

Biluthyrning San Francisco

Staden San Francisco, Kalifornien är en av de primära kulturella och ekonomiska centra för staten. Det är den fjärde mest befolkade staden i Kalifornien och den trettonde mest befolkade staden i USA. San Francisco har en befolkning på 805,235 invånare (2010) och är 600,6 kvadratkilometer stort. San Francisco är ett nav för liberal aktivism i landet och är känd för ett antal berömda landmärken, såsom Golden Gate-bron och Chinatown.

Fishermans Wharf är den mest populära platsen i San Francisco för turister. Saker att se och göra inkluderar Pier 39, som är full av restauranger, butiker, kryssningar och nöjesliv, Aquarium of the Bay, Ripleys Believe it or Not! Museum, San Francisco Maritime National Historical Park, och det är också här där besökare kan ta en kryssning till Alcatraz och turné anläggningen.

Andra saker att ta med i en rundtur i San Francisco är Cartoon Art Museum, Contemporary Jewish Museum, Wax Museum, Golden Gate Park, och den japanska Tea Garden.

Kulturevenemang som äger rum årligen i San Francisco inkluderar Cherry Blossom Festival, Fringe Festival, San Francisco Blues Festival, kinesiska Nya Festligheter år och Easter Parade och Spring Celebration.

Det San Francisco International Airport (SFO)   tjänster som hela regionen San Francisco, Kalifornien.Den ligger 21 kilometer från San Franciscos downtown distrikt. Det är den näst mest trafikerade flygplatsen i Kalifornien och den tionde mest trafikerade i USA.