Hyrbil San Diego

» Biluthyrning » Hyrbil San Diego
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning San Diego

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i San Diego. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

San Diego guide

hyrbil San Diego

Biluthyrning San Diego

Staden San Diego, Kalifornien är den näst största i staten. San Diego har en befolkning på 1,301,617 invånare (2010) och är 964.506 kvadratkilometer stort. Den ligger längs Stilla havet och delar gräns med Mexiko, mot Tijuana. Det är hem till USA marinens Stillahavsflottans och är känd för sin naturvårdsavtal rörelse.

San Diego är hem till SeaWorld, San Diego Zoo, och Safari Park. Det är också hem till den exklusiva La Jolla kustsamhälle, som erbjuder besökarna ett antal vackra stränder, vikar och klippor redo att utforskas. Det finns också avancerade köpcentrum, restauranger och kaféer i La Jolla. I San Diego centrum finns två viktiga museer om vatten – San Diego Maritime Museum och USS Midway Museum .

Det är alltid bra att besöka de olika distrikten för att se vad alla av dem erbjuder. Till exempel Point Lorna-Ocean Beach stadsdel känt för sin vackra kust och lugna stränder. Mission Beach och Pacific Beach distrikt är kända för sina butiker, nattliv och restauranger. San Ysidro distriktet är hem till den mest trafikerade landgränserna i världen där människor kan gå från San Diego till Tijuana, Mexiko.

Staden San Diego, Kalifornien betjänas av San Diego International Airport .Den ligger 4.8 kilometer från centrum av staden. Flygbolag betjänas av denna flygplats inkluderar American Airlines, US Airways, Virgin America, Air Canada och JetBlue Airways.