Hyrbil San Antonio

» Biluthyrning » Hyrbil San Antonio
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning San Antonio

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i San Antonio. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

San Antonio guide

hyrbil San Antonio

Biluthyrning San Antonio

Staden San Antonio är den näst största i delstaten Texas. San Antonio har en befolkning på 1,327,407 invånare (2010) och är 1,067.3 kvadratkilometer i storlek. San Antonio är känd för att ha en stark militär närvaro. Det är hem till Randolph Air Force Base, Brooks City-Base, Camp Bullis, Lackland Air Force Base, och Fort Sam Houston.

En av de mest besökta attraktionerna i San Antonio är Alamo, vilket anses vara en helgedom för Texas Liberty. Andra saker att se inkludera Casa Navarro State Historical Park, Aztec vid floden, och kung William Historic Area. Andra platser att se inkludera San Antonio trädgårdar, djurparker och Aquarium, San Antonio Missions National Park, SeaWorld och Six Flags Fiesta Park.

Staden är också hem för ett antal idrottslag, inklusive NBA San Antonio Spurs, som är fyra-time NBA mästare. De spelar på AT & T Center i staden.

Staden San Antonio, Texas betjänas av San Antonio International Airport (SAT).