Hyrbil Salt Lake City

» Biluthyrning » Hyrbil Salt Lake City
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Salt Lake City

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Salt Lake City. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Salt Lake City guide

hyrbil Salt Lake City

Biluthyrning Salt Lake City

Salt Lake City är huvudstad i delstaten Utah, liksom den mest befolkade staden i staten. Staden har en befolkning på 186,440 invånare (2010) och är 285,9 kvadratkilometer stort. Det är högkvarter för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, mormon kyrkan. Det var också hem till 2002 Olympiska vinterspelen.

Några av de attraktioner att se och inte innehåller Utah State Capitol Building, Salt Lake City huvudbibliotek, Sugar House, och det är The Place Heritage Park. Det finns också Hogle Zoo, Clark Planetarium, Utah Museum of Natural History, Utah Museum of Fine Arts, The Living Planet Aquarium, och Rice Eccles Olympiastadion.

 Den mest populära attraktionen i Utah är Temple Square. Det är där huvudkontoret för LDS-kyrkan samt den primära Salt Lake-templet.

Staden Salt Lake City, Utah är servas av Salt Lake City International Airport (SLC). Den ligger 6,4 kilometer från centrala affärsdistriktet i cityAirlines betjänas av denna flygplats inkluderar American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines och US Airways.