Hyrbil Sacramento

» Biluthyrning » Hyrbil Sacramento
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Sacramento

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Sacramento. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Sacramento guide

hyrbil Sacramento

Biluthyrning Sacramento

Staden Sacramento är huvudstad i delstaten Kalifornien. Det är den sjätte största staden i staten och en primär ekonomiska och kulturella centrum. Staden har en befolkning på 466,488 invånare (2010) och är 259.27 kvadratkilometer. Det är den äldsta införlivas staden i staten och har lite av en långsammare takt i livet än de flesta i Kalifornien. Det är också ett av de mest skilda städer i Förenta Staterna.

Några av attraktionerna inrymda i Sacramento inkluderar California State Capitol, Sutter i Fort, staten Indian Museum och Crocker Art Museum. Det är också hem till den berömda Sacramento Zool. Några av de saker att göra inkludera en certifierad Farmers Market, Konserter i parken, Sacramento Jazz Festival och Jubilee under Memorial Day helgen, forsränning och Sacramento Gold dagarna Rush. Staden är också hem till California State Fair, Raging Waters och American River Bike Trail.

Staden Sacramento, Kalifornien betjänas av Sacramento International Airport (SMF) .Den ligger 16 kilometer från stadens centrala affärsdistrikt. Flygbolag som betjänas av denna flygplats inkluderar American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines och US Airways.