Hyrbil Portland

» Biluthyrning » Hyrbil Portland
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Portland

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Portland. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Portland guide

hyrbil Portland

Biluthyrning Portland

Portland är en vacker stad belägen längs nordvästra i delstaten Oregon. Det är den mest befolkade staden i staten. Det har en befolkning på 583,776 invånare (2010) och är 376,5 kvadratkilometer stort. Portland har fått smeknamnet ”The City of Roses” eftersom dess klimat är idealiskt för odling här typen av blomma. Vid den internationella Rose Test Garden, individer testa olika stammar av rosor.

 Det finns mycket att se och göra under tiden i Portland, inklusive Oregon Museum of Science and Industry, Portland Art Museum och Portland Underground. Det finns många områden som alla är intressanta och unika, inklusive centrum, Waterfront, Gamla Stan, Chinatown, Pearl District, Jamison torget och Hawthorne Boulevard. Det finns också många trädgårdar och parker, inklusive grottan Gardens, Lan Su kinesiska trädgården, Mount Tabor Park och Tom McCall Waterfront Park.

Staden Portland är Oregon servas av Portland International Airport (PDX). Flygplatsen är runt 19 kilometer från centrum av Portland. Några av flygbolagen betjänas av denna flygplats inkluderar Air Canada, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines och US Airways.