Hyrbil Pittsburg

» Biluthyrning » Hyrbil Pittsburg
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Pittsburg

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Pittsburg. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Pittsburg guide

hyrbil Pittsburg

Biluthyrning Pittsburg

Staden Pittsburgh, Pennsylvania är den näst största staden i staten. Staden har en befolkning på 305,704 invånare (2010) och är 151 kvadratkilometer stort. Staden Pittsburgh består av ett antal distrikt som lägger till överklagandet och intriger i staden.

Det finns mycket att se och göra under tiden i Pittsburgh. Det finns flera museer, bland annat Carnegie Museum of Natural History, Frick Konst och Historical Center, Carnegie Museum of Art, Andy Warhol Museum och Carnegie Science Center. Det finns också ett antal parker att njuta av, till exempel Schenley Park, Highland Park, Pittsburgh Zoo och PPG Aquarium och Allegheny Observatory.

Några av de festivaler som hålls årligen i Pittsburgh inkluderar Three Rivers Art Festival, grekisk mat Festival, Pittsburgh Vintage Grand Prix, den Three Rivers Regatta, och Little Italy dagar.

Staden Pittsburgh, Pennsylvania är servas av Pittsburgh Internationella flygplats (PIT). Den ligger cirka 30 kilometer från centrum delen av staden. Flygbolag handhas av Pittsburgh International Airport inkluderar American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways och US Airways.