Hyrbil Phoenix

» Biluthyrning » Hyrbil Phoenix
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Phoenix

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Phoenix. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Phoenix guide

hyrbil Phoenix

Biluthyrning Phoenix

Staden Phoenix är huvudstad i delstaten Arizona, liksom den största staden i staten och den sjätte mest befolkade staden i USA. Phoenix har en befolkning på 1,445,632 invånare (2010) och är 1,341.5 kvadratkilometer i storlek. Det är den största transport, ekonomiska, politiska och kulturella centrum för staden.

Några av de platser att besöka under vistelsen i Phoenix bland annat Arizona Science Center, Desert Botanical Garden, Pueblo Grande Museum och arkeologiska Park, Phoenix Art Museum och Ro Ho En Japanese Friendship Garden. Det finns också Sea Life Aquarium, Desert Storm Hummer Tours, Arizona Grand Spa och Arizona Grand Golf Course.

Vissa evenemang årligen i Phoenix är Phoenix Film Festival, PF Changs Rock ‘n’ Roll Marathon, Ford Ironman Arizona, och Fiesta Bowl och University of Phoenix Stadium.

Staden Phoenix betjänas av Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) .Den ligger 4.8 kilometer från centrala affärsdistriktet i staden.