Hyrbil Philadelphia

» Biluthyrning » Hyrbil Philadelphia
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Philadelphia

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Philadelphia. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Philadelphia guide

hyrbil Philadelphia

Biluthyrning Philadelphia

Staden Philadelphia, Pennsylvania är den största i staten och den femte mest befolkade staden i USA. Staden har en befolkning på 1,526,006 invånare (2010) och är 369,3 kvadratkilometer stort. Staden går ett antal smeknamn, däribland ”Philly” och ”City of broderlig kärlek.” Staden är känd för sin kultur och konst. Staden är synonymt med den mjuka kringla och Cheesesteak smörgås.

Saker att se och göra under tiden i Philadelphia inkluderar Fairmount Park, Philadelphia Magic Gardens, Franklin Institute Science Museum, National Museum of American Jewish History, och oberoende Seaport Museum. Andra saker att se inkludera Independence National Historic Park, Edgar Allan Poe National Historic Site och Eastern State Penitentiary, som är en av de mest historiska fängelser i USA.

Philadelphia är också känd för alla sina lag, inklusive Philadelphia Phillies, den primära basketlag, Philadelphia Eagles, NFL laget, Philadelphia 76ers, NBA laget och för NHL fans, det är Philadelphia Flyers.

Flygplatsen att tjänster hela Philadelphia staden är Philadelphia International Airport (PHL).