Hyrbil Orlando

» Biluthyrning » Hyrbil Orlando
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Orlando

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Orlando. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Orlando guide

hyrbil Orlando

Biluthyrning Orlando

Orlando är en av de mest populära städerna i hela Florida. Det har en befolkning på 238,300 invånare (2010) och är 261,5 kvadratkilometer stort. Orlando har smeknamnet ”The City Beautiful” och är känd för bostäder Walt Disney World Resort, liksom Universal Orlando Resort, SeaWorld och gick ‘n’ Wild Water Park. Det är en primär turistmål för familjer och vänner från runt om i USA, liksom över hela världen.

De flesta turister kommer att besöka Orlando antingen mellan juni och augusti eller mars och april. Några av de andra saker att se och inte innehåller Charles Hosmer Morse Museum of American Art och Ripley s Believe It or Not! Orlando Odditorium. Andra attraktioner inkluderar Discovery Cove, Aquatica och Gatroland. Det finns också många golfbanor, parker och trädgårdar. Staden sport också två mycket populära middag attraktioner – medeltiden och Arabian Nights.

Orlando har ett antal idrottslag också, bland annat NBA-lag Orlando Magic, och Orlando rovdjur, en Arena Football League (AFL).

Staden Orlando, Florida är servas av Orlando International Airport (MCO) .Den ligger 11 kilometer från centrala affärsdistriktet i FloridaAirlines att mark och avgår på Orlando International Airport inkluderar United Airlines, JetBlue Airways, British Airways och American Airlines.