Hyrbil Orange County

» Biluthyrning » Hyrbil Orange County
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Orange County

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Orange County. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Orange County guide

hyrbil Orange County

Biluthyrning Orange County

Orange County är ett av de mest kända län i hela Kalifornien. Det är den tredje mest befolkade länet i staten. Staden har en befolkning på 3,010,232 invånare (2010) och är 947.98 kvadratkilometer i storlek. Några av de mest kända städerna i länet inkluderar Anaheim, Laguna Niguel, och Newport Beach. Länet är känt för sin höga turism, bostäder många stränder längs 64 kilometer från kusten. Det är också hem till två av de största attraktionerna i alla California – Knott s Berry Farm och Disneyland.

Andra saker att se och göra under tiden i Orange County inkluderar Ocean institutet och Mission San Juan Capistrano. Det finns också Irvine Spectrum, Top of the World, Dana Wharf Sportfishing och Whale Watching och Flightdeck Air Combat Center.

Orange County, Kalifornien är i första hand betjänas av John Wayne Airport (SNA), som ligger 23 kilometer från Disneyland Resort, den primära attraktionen i Orange County. Flygbolagen servas av flygplatsen inkluderar AirTran Airways, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines och United Airlines.