Hyrbil Oakland

» Biluthyrning » Hyrbil Oakland
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Oakland

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Oakland. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Oakland guide

hyrbil Oakland

Biluthyrning Oakland

Staden Oakland ligger längs den västra kusten i delstaten Kalifornien och är en välkänd hamnstad på San Francisco Bay. Det är den åttonde största staden i staten med en befolkning på 390.724 (2010). Det är 202.024 kvadratkilometer stort. Det är känt för sin vackra Mediterranean-liknande klimat och Lake Merritt, som var den första officiella Wildlife Refuge i USA.

Jack London Square är en av de mest populära turistmål och uppkallad efter författaren som bodde i staden. Andra saker att se och göra under tiden i Oakland inkluderar en rundtur i USS Potomac, Oakland Museum of California, och Joaquin Miller Park. Besökare kan också ha möjlighet att ta in Oakland Raiders spel eller en Oakland Athletics spelet också.

Den närmaste flygplatsen till Oakland är Oakland Airport, även känd som Oakland International Airport (OAK) .Den ligger 7,4 kilometer från Oakland centrala affärsdistrikt. Delta Airlines, JetBlue Airways och US Airways erbjuder ett antal flygningar till andra knutpunkter i hela kontinentala USA på en daglig basis. Denna flygplats ses som ett populärt alternativ till den livliga San Francisco International Airport. Andra flygbolag service här inkluderar Allegiant Air, Southwest Airlines och United Airlines.