Hyrbil Norfolk

» Biluthyrning » Hyrbil Norfolk
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Norfolk

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Norfolk. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Norfolk guide

hyrbil Norfolk

Biluthyrning Norfolk

Staden Norfolk är en oberoende stad i Virginia. Det är den näst största staden i staten. Staden har en befolkning på 242,803 invånare (2010) och är 96,3 kvadrat miles i storlek. Staden har varit viktigt som ett strategiskt transport-och militärt. Det är hem till den största flottbasen i världen – Norfolk Naval Base. The North Atlantic Treaty Organization (NATO) har sitt försvar huvudkontor i staden.

Saker att se medan man i Norfolk inkluderar en Naval Station Tour, Virginia Zoo, Chrysler Museum of Art, Norfolk Botaniska trädgården, och Nauticus – National Maritime Center. Besökare kan också ta en Spirit of Norfolk Cruise runt området, inklusive runt flottbas.

Många människor kommer in i Norfolk, eftersom det är en stor hamnstad för ett antal kryssningar till Bermuda och resten av de Karibiska öarna.

Staden Norfolk, Virginia är i första hand betjänas av Norfolk International Airport. Den ligger cirka 5,5 kilometer från stadens centrala affärsdistrikt. Några av de flygbolag som start och landa på flygplatsen inkluderar American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines och US Airways.