Hyrbil New Orleans

» Biluthyrning » Hyrbil New Orleans
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning New Orleans

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i New Orleans. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

New Orleans guide

hyrbil New Orleans

Biluthyrning New Orleans

New Orleans är en stor hamnstad för staten Louisiana, liksom den största staden i staten. Staden har 343,829 invånare (2010) och är 907 kvadratkilometer stort. Staden är mest känd för sin musik (särskilt genren jazz), mat, och ett antal festivaler och fester, notably Mardi Gras. Medan staden drabbades hårt under orkanen Katrina, kan det inte stoppas och fortfarande en av de största turistattraktionerna i USA.

Franska kvarteren är den mest kända såväl som den mest besökta delen av New Orleans, Det finns många restauranger, musikklubbar, antikaffärer, museer och barer. Uptown New Orleans är känd för sin historiska arkitektur, konstgallerier, antikaffärer och kläder stannar allt från exklusiva till sparsam.

Enskilda personer kan ta turer i några av de historiska kvarteren, gå på flodbåt kryssningar, ta några cykelturer, eller ens spela i en av de lokala kasinon. Det finns många ställen som lär människor hur man lagar det lokala köket, kreol mat, när de går hem.

New Orleans är Louisiana servas av Louis Armstrong New Orleans International Airport (MSY). Den ligger 19 kilometer från New Orleans centrala affärsdistrikt. Flygbolag som tjänsten denna flygplats inkluderar Air Canada, American Airlines, JetBlue Airways, United Airlines och US Airways.