Hyrbil Nashville

» Biluthyrning » Hyrbil Nashville
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Nashville

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Nashville. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Nashville guide

hyrbil Nashville

Biluthyrning Nashville

Nashville är en välkänd stad i delstaten Tennessee. Staden har en befolkning på 605,473 invånare (2009) och är 1,367.3 kvadratkilometer i storlek. Nashville fick sitt smeknamn ”Music City” eftersom det har varit ett centrum för musikbranschen i många år, särskilt i genren countrymusik.

Nashville är hem till den mycket välkända Grand Ole Opry, som har varit öppen sedan 1925 och där många länder musik stjärnor fick sin start. Det finns också Country Music Hall of Fame and Museum. Andra platser att se inkludera historiska platser som Belle Meade Plantation, Bicentennial Capitol Mall State Park, Belmont Mansion, och Fort Negley. Individer kan också ta en rundtur i Yazoo Brewery, besök Centrum Adventure Science, Nashville Zoo, eller ta en tur, se en show, och ta en måltid på den allmänna Jackson Showboat. Det finns också ett antal golfbanor, inklusive Harpeth Hills Golf Course, Shelby Golf Course och Two Rivers Golf Course.

Staden Nashville är Tennessee servas av Nashville International Airport (BNA). Det ligger i den sydöstra delen av staden. Flygbolag som tjänsten denna flygplats ingår inkluderar Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines och US Airways.