Hyrbil Minneapolis

» Biluthyrning » Hyrbil Minneapolis
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Minneapolis

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Minneapolis. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Minneapolis guide

hyrbil Minneapolis

Biluthyrning Minneapolis

Staden Minneapolis, är Minnesota den största staden i staten. Det har en befolkning på 382,578 invånare (2010) och är 151,3 kvadratkilometer stort. Minneapolis är känd som ”The City of Lakes” på grund av de många våtmarker och sjöar som markerar staden, inklusive Mississippi-floden. Det är den största business center mellan Seattle och Chicago. Staden rymmer också ett antal kulturella organisationer som drar i människor intresse för bildkonst, teater, musik och skrivande.

Det finns mycket att se och göra under tiden i Milwaukee. Några av de mest populära sjöar och parker inkluderar Cedar Lake, Lake Calhoun, och Lake Harriet. På dessa sjöar finns stränder, rastplatser, vandrings-och cykelleder samt båtuthyrning.

Också, medan i staden, kan besökarna fånga en baseball spel med Minnesota Twins, ett NBA-basket spel med Minnesota Timberwolves, eller en NFL spel med Minnesota Vikings.

Minneapolis betjänas av Minneapolis – Saint Paul International Airport (MSP).  Några av de flygbolag som tjänst denna flygplats inkluderar Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, Icelandair, United Airlines och US Airways.