Hyrbil Milwaukee

» Biluthyrning » Hyrbil Milwaukee
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Milwaukee

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Milwaukee. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Milwaukee guide

hyrbil Milwaukee

Biluthyrning Milwaukee

Staden Milwaukee ligger i delstaten Wisconsin. Det är den största staden i staten och det tjugoförsta åttonde största i termer av befolkningen i USA. Staden har en befolkning på 594,833 invånare (2010) och är 251,7 kvadratkilometer stort.

 Det finns ett antal sevärdheter att se, inklusive Pabst Brewery Complex, Pabst Mansion, The Domes, Milwaukee Art Museum och Milwaukee County Zoo.

 Milwaukee är mest känd för sina bryggerier. Medan många stora skala har krympt under det senaste decenniet, är staden fortfarande ”Brew City” med många små bryggerier runt. Det var en gång hem till de största bryggerierna i världen – Pabst, Miller, Blatz och Schlitz. Vissa platser att se om denna del av stadens historia inkluderar Miller-Coors Brewing Company och Lakefront Brewery. Alla bryggerier erbjuder turer.

Festivaler i Milwaukee ingår Firkin Craft Beer Festival, Jazz in the Park och Juneteenth Fay.

Den primära flygplatsen att tjänster staden Milwaukee är General Mitchell International Airport (MKE). Den ligger åtta kilometer från stadens centrala affärsdistrikt. Flygbolag betjänas av denna flygplats inkluderar Air Canada, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines och US Airways.