Hyrbil Miami

» Biluthyrning » Hyrbil Miami
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Miami

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Miami. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Miami guide

hyrbil Miami

Biluthyrning Miami

Miami ligger längs Atlantkusten i delstaten Florida. Staden har en befolkning på 399,457 invånare (2010) och är 143,1 kvadratkilometer stort. Miami ses som ett centrum för internationell handel, konst, underhållning, kultur, media, handel och finans. Det är en av de rikaste städerna i USA och har en av de största koncentrationerna av internationella banker. Port of Miami brukar kallas ”Cruise Capital of the World” så många kryssningsfartyg bryggan där innan du beger dig ut.

Många besökare vill ta ett snabbt besök till Little Havana i centrala Miami. Den har en stor kubansk befolkning som har många latinska affärer och restauranger. Andra saker att se inkludera Miami Zoo, Jungle Island, en uppsjö av stränder (inklusive South Beach och Miami Beach), och Space Miami. Det finns också South Beach Food Tour, där individer lär sig historia South Beach och njuta av den lokala kulturen genom mat.

Evenemang och festivaler som hålls årligen i Miami inkluderar Ultra Music Festival, Miami Fashion Week, Carnaval Miami och Winter Party.

Den primära flygplatsen att tjänster staden Miami är Miami International Airport (MIA) .Flygplatsen ligger 13 kilometer från Miamis centrum. Det är den största porten till USA från Latinamerika.