Hyrbil Memphis

» Biluthyrning » Hyrbil Memphis
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Memphis

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Memphis. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Memphis guide

hyrbil Memphis

Biluthyrning Memphis

Memphis ligger i sydvästra korridoren Tennessee. Staden har en befolkning på 646,889 invånare (2010) och är 763,4 kvadratkilometer stort. Det är den största staden i staten. En av de saker som Memphis är mest kända för är Graceland – herrgården hör till Elvis Presley, som nu är ett museum tillägnat underhållare.

Det finns mycket att se i centrala Memphis, inklusive Mississippi River Tours, National Civil Rights Museum, Memphis Rock ‘n’ Soul Museum och Ornamental Metal Museum. I Midtown Memphis finns Memphis Zoo, Pink Palace och Overton Park. Andra saker runt staden Memphis innehålla Memphis Botanic Garden, Lichterman Nature Center, Stax Museum of American Soul Music och Shelby Farms Park.

Andra saker att göra inkludera att ta en vagn tur runt stan Memphis och se ett antal attraktioner som Beale Street och Court Square. Besökare kan också kolla in Ghost bolaget River Brewing och ta en tur, eller njuta av Beale Street Music Festival Om du besöker staden under den första helgen i maj.

Staden Memphis, är Tennessee servas av Memphis International Airport. Denna flygplats ligger cirka fem kilometer från stadens centrala affärsdistrikt. Flygbolag betjänas av denna flygplats inkluderar Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, US Airways och Skywest Airlines.