Hyrbil Louisville

» Biluthyrning » Hyrbil Louisville
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Louisville

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Louisville. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Louisville guide

hyrbil Louisville

Biluthyrning Louisville

Staden Louisville är Kentucky den största staden i staten. Louisville har en befolkning på 741,096 invånare (2010) och är 1,032 kvadratkilometer i storlek. Louisville är hem för den officiella basebollträ i Major League Baseball – Louisville Slugger.

Många besökare älskar att gå genom Gamla Louisville på grund av allt det vackra arkitektur. Det finns många rundvandringar som ger historien till några av de mest historiska byggnader. Det finns ett antal museer, inklusive Louisville Slugger Museum, Kentucky Derby Museum och Louisville Vetenskapsfestivalen.

Varje år är Louisville hem till den årliga Derby Festival. Det inträffar två veckor före den populära Kentucky Derby på Churchill Downs. Det är ett maratonlopp, fyrverkerier, en ballong ras, en ångbåt ras, och sedan Pegasus Parade.

Det finns också St James Court Art Show. Etablerades för mer än 50 år sedan, är det en av de största konstutställningar i USA, visar konstverk från mer än 600 konstnärer.

Flygplatsen att tjänster staden Louisville, Kentucky är Louisville International Airport (SDF). Den ligger 9.11 kilometer från centrum av staden. Flygbolag service flygplatsen inkluderar American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines och US Airways.