Hyrbil Jacksonville

» Biluthyrning » Hyrbil Jacksonville
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Jacksonville

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Jacksonville. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Jacksonville guide

hyrbil Jacksonville

Biluthyrning Jacksonville

Jacksonville är den största staden i hela delstaten Florida, både i fråga om dess landyta och dess befolkning. Staden Jacksonville har en befolkning på 821,784 invånare (2010) och är 2,292.15 kvadratkilometer i storlek. Det ligger längs Atlantkusten och sorterar några av de finaste stränderna i hela delstaten.

Bortsett från att njuta av solen och surfa på lokala stränderna finns det mycket annat att göra under vistelsen i Jacksonville. Sevärdheter i staden inkluderar Museum of Contemporary Art, Cultural Center vid Ponte Vedra Beach, Riverside Arts Market, Hemming Plaza och Jacksonville Landing. Det finns också två historiska stadsdelar – Avondale och Riverside. Arkitekturen ger en hel del om den tid kvarteren byggdes.

Jacksonville har ett antal evenemang och festivaler, bland annat Jacksonville Film Festival, Jacksonville Jazz Festival, växer Blues Festival (den största fri utomhus blues festival i Florida) och Isle of Eight Flags Shrimp Contest, som är perfekt för dem som älskar allt som har att göra med pirater och räkor.

Staden Jacksonville, Florida servas av Jacksonville International Airport (JAX) .Den ligger 18.15 kilometer från Jacksonville livliga centrum distrikt.