Hyrbil Indianapolis

» Biluthyrning » Hyrbil Indianapolis
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Indianapolis

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Indianapolis. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Indianapolis guide

hyrbil Indianapolis

Biluthyrning Indianapolis

Staden Indianapolis är huvudstad i delstaten Indiana och den största staden i staten. Det är också den tolfte största staden i USA. Det är också den näst mest befolkade huvudstad. Indianapolis har en befolkning på 839,489 invånare (2011) och är 963.5 kvadratkilometer i storlek.

Det finns mycket att se och göra när du besöker Indianapolis. Den högsta byggnaden i staden, Chase Tower, Indiana State Capitol, Indiana War Memorial, och Indianapolis Zoo. Det finns också White River Gardens, Crown Hill Cemetery (den tredje största i USA) och American Legion nationella högkvarter. Det finns många museer i staden, inklusive Indiana State Museum och National Art Museum of Sports. Indianapolis är också hem till Indianapolis Motor Speedway Hall of Fame och NCAA Hall of Champions.

Det finns många evenemang och festivaler som hålls årligen, inklusive Vintage Indiana Vin och mat Fest, Indiana State Fair, Oktoberfest, och Rib USA Fest.

Staden Indianapolis betjänas av Indianapolis International Airport (IND). Den ligger 11,76 kilometer utanför Indianapolis ”centrala affärsdistrikt. Flygbolag som service på flygplatsen inkluderar Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines och US Airways.