Hyrbil Idaho Falls

» Biluthyrning » Hyrbil Idaho Falls
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Idaho Falls

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Idaho Falls. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Idaho Falls guide

hyrbil Idaho Falls

Biluthyrning Idaho Falls

Staden Idaho Falls är Idaho den största staden i den östra delen av staten. Det har en befolkning på 56,813 invånare (2010) och är 45 kvadratkilometer stort. Det är en knutpunkt för inte bara östra Idaho, utan också västerländska Wyoming grund av dess höga livskvalitet, ekonomisk livskraft och dess närhet till några av de bästa friluftsliv i världen. Idaho Falls rutinmässigt som en av de bästa ställena att bo i USA.

Några av de saker att se när i Idaho Falls inkluderar Museum of Idaho och Tautphaus Park Zoo. Det finns också Idaho Falls River Walk och Teton Spectrum Racing. Det är också ett bra ställe att njuta av vintersport, som skidåkning och snowboard under vintermånaderna.

Staden är också känd för sin enastående mat som gjorts av ett antal lokalt ägda restauranger. Till exempel är Sandpiper restaurangen anses vara den bästa i hela Idaho Falls, eftersom det tjänar allt från regnbåge till vackra hummer.

Staden Idaho Falls betjänas av Idaho Falls Regional Airport (IDA). Det är en liten, allmän flygplats som ligger i nordvästra Idaho Falls. De enda flygbolag som fortfarande från flygplatsen är Allegiant Air, Skywest Airlines och Airlines Seaport.