Hyrbil Honolulu

» Biluthyrning » Hyrbil Honolulu
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Honolulu

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Honolulu. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Honolulu guide

hyrbil Honolulu

Biluthyrning Honolulu

Den vackra staden Honolulu är huvudstad i Hawaii samt den mest befolkade staden. Staden ligger på ön Oahu. Staden har en befolkning på 390,738 invånare (2010) och är 3,050.5 kvadratkilometer i storlek. Det är den största finansiella staden i Stilla havet samt handel, transport och statliga Centrum för Hawaii.

Honolulu hyser mest populära turistmål i hela Hawaii – Waikiki Beach. Den är full av resort hotell, vita sandstränder, vattensport, blått vatten och bra restauranger. Det är där en majoritet av besökarna bo när i staden.

Eftersom Honolulu är åsynen av Pearl Harbor, det finns ett antal militära minnesmärken till 2.000 soldater som förlorade sina liv. I centrum för minnesmärket är en USS Arizona Memorial som byggdes ovanpå USS Arizona, som var rastplats för många soldater som dog. Andra attraktioner i området inkluderar Stilla Aviation Museum och Battleship Missouri Memorial. Det finns också National Memorial Cemetery of the Pacific.

Flygplatsen att tjänster i staden Honolulu, Hawaii är det Honolulu International Airport (HNL) .Den ligger 6.74 kilometer från centrum av staden. Det är den mest trafikerade flygplatsen i hela Hawaii.