Hyrbil Fort Myers

» Biluthyrning » Hyrbil Fort Myers
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Fort Myers

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Fort Myers. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Fort Myers guide

hyrbil Fort Myers

Biluthyrning Fort Myers

Fort Myers ligger i södra Florida. Det har en befolkning på 62,298 invånare (2010) och är 104.7 kvadratkilometer i storlek. Det är statliga och historiska nav för hela Lee County, Florida. Det är också porten till resten av södra delen av Florida, som innehar några av de mest populära turistmålen i staten. Det var en gång på vintern hem både Henry Ford och Thomas Edison. Idag båda dessa hem är stora museer tillägnade sin ägare och öppen för allmänheten.

Andra attraktioner att se när i Fort Myers inkluderar fjäril Estates Conservatory och Sanibel Lighthouse. Det finns också Groove Street Grille och diskotek som är öppet endast på torsdagar till lördagar. Det kommer väl känd i hela området. Fort Myers är också hem till Boston Red Sox Spring Training centrum och Minnesota Twins våren Training Center. Besökare kan kanske se några av deras utbildningssystem spel.

Flygplatsen närmast Fort Myers är Southwest Florida International Airport (RSW) .Den ligger 16.45 kilometer från centrum av staden. Flygbolag tjänster denna flygplats inkluderar US Airways, United Airlines, Southwest Airlines, JetBlue Airways, Delta Airlines och American Airlines