Hyrbil Fort Lauderdale

» Biluthyrning » Hyrbil Fort Lauderdale
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Fort Lauderdale

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Fort Lauderdale. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Fort Lauderdale guide

hyrbil Fort Lauderdale

Biluthyrning Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är en populär stad i Florida och längs Atlantkusten. Staden har en befolkning på 165,521 invånare (2010) och är 93,3 kvadratkilometer stort. Det är ofta anses vara den ”Amerikas Venedig” på grund av den stora kanalsystem. Fort Lauderdale är mest känd för alla utsökta stränder och de många båtar.

Staden är också känd som en ”shoppingparadis”. Det finns många gallerior, loppmarknader och boulevarder kantade med butiker. Detta inkluderar Butiker på Las Olas Boulevard, Galleria Mall, Boca Town Center, Swap Shop, och Aventura Mall.

Fort Lauderdale Beach, även känd som The Strip, är den mest populära stranden i staden. Den är fylld med ett antal barer och restauranger, och erbjuder en uppsjö av möjligheter när det gäller stranden sport. I centrum område i Fort Lauderdale, finns ett antal museer och Performing Arts Center.

Fort Lauderdale betjänas av Fort Lauderdale – Hollywood International Airport (FLL) .Den ligger 5.57 kilometer från stadens centrala affärsdistrikt. Några av de primära flygbolagen att service denna flygplats inkluderar JetBlue Airways, Caribbean Airlines, American Airlines och United Airlines.