Hyrbil Detroit

» Biluthyrning » Hyrbil Detroit
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Detroit

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Detroit. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Detroit guide

hyrbil Detroit

Biluthyrning Detroit

Staden Detroit, som ligger i Michigan, den primära ekonomiska, transport och kulturellt centrum för hela länet. Detroit har en befolkning på 713,777 invånare (2010) och är 370,4 kvadratkilometer stort. Det är den 18:e mest befolkade staden i USA. Det är globalt centrum för bilindustrin och staden är synonymt med den amerikanska bilindustrin. Detta är den främsta anledningen till att staden har smeknamnet ”Motor City”.

Saker att se och göra under tiden i Detroit inkluderar Renaissance Center, Greektown och Corktown historiska kvarter, Hitsville USA, eller ta en rundtur i en av de många bil fabriken museer. Det finns också ett antal kasinon, konserter och kryssningar runt de stora sjöarna.

Festivaler och evenemang i Detroit inkluderar International Freedom Festival, Motown Winter Blast, och North American International Auto Show.

Staden Detroit är servas av Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) .Den ligger 28.23 kilometer från centrum av staden.