Hyrbil Denver

» Biluthyrning » Hyrbil Denver
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Denver

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Denver. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Denver guide

hyrbil Denver

Biluthyrning Denver

Denver är inte bara huvudstad i delstaten Colorado, men det är också den mest befolkar staden i staten. Staden har en befolkning på 600,158 invånare (2010) och är 401,3 kvadratkilometer stort. Denver har smeknamnet ”Mile High City” på grund av officiella höjden av staden är precis en mile (1,6 km) över havet.

Denver är en mycket levande stad som erbjuder en uppsjö av attraktioner för alla som besöker stadens gränser. Några av de attraktioner inkluderar Colorado State Capitol, Denver Mint, Denver Art Museum, Denver Zoo, Denver Botaniska trädgården, och Washington Park.

Några av de händelser och festivaler hålls hela året i Denver bland annat Mile High Snowfest, Denver Restaurant Week, Downtown Denver Festival of the Arts, Brew på Zoo, Great American Beer Festival, och Starz International Film Festival.

Staden Denver betjänas av Denver International Airport (DEN). Den ligger 20,17 kilometer från centrum av staden En del av de flygbolag som betjänas av denna flygplats inkluderar Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, Southwest Airlines och Frontier Airlines.