Hyrbil Columbus

» Biluthyrning » Hyrbil Columbus
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Columbus

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Columbus. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Columbus guide

hyrbil Columbus

Biluthyrning Columbus

Columbus är huvudstad i delstaten Ohio och det är också den största staden i staten. Staden har en befolkning på 787,033 invånare (2010) och är 550,5 kvadratkilometer stort. Det är den tredje största staden i hela den amerikanska Mellanvästern och den femtonde största staden i hela USA. Det är hem till den största campus i USA – Ohio State University. Columbus är rutinmässigt heter en av de bästa städerna att höja en familj och en av de största tech städerna i landet.

Några av de saker att se inkludera Jack Nicklaus Museum, Ohio Village, Wyandotte Winery, och Ohio Craft Museum.

Columbus är hem för ett antal evenemang och festivaler, bland annat den asiatiska Festival, Columbus Arts Festival, Columbus Jazz och Rib Fest, tyska Village Oktoberfest, den årliga Ohio State Fair.

Den närmaste flygplatsen till staden Columbus är Port Columbus International Airport (CMH). Det ligger bara 9,7 kilometer från centrum av downtown Columbus. Det är främst en passagerare flygplats som erbjuder 151 non-stop flyg till 34 flygplatser med 15 flygbolag på en daglig basis. Flygbolag som service på flygplatsen inkluderar Air Canada Express, AirTran Airways, Delta Airlines, Southwest Airlines, United Airlines och US Airways.