Hyrbil Cleveland

» Biluthyrning » Hyrbil Cleveland
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Cleveland

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Cleveland. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Cleveland guide

hyrbil Cleveland

Biluthyrning Cleveland

Staden Cleveland är den folkrikaste staden i hela staten Ohio. Cleveland har en befolkning på 396,815 invånare (2010) och är 213,4 kvadratkilometer stort. Det ligger längs stranden av Lake Erie. Staden går av många smeknamn, bland annat ”The Forest City” och ”Rock ‘n’ Roll Capital of the World.”

Cleveland är känd som en stor internationell besökare hotspot på grund av saker som Cleveland Orchestra, Playhouse Square Center, Cleveland Museum of Art, HealthSpace Cleveland (den FIRT hälsan museet i nationen) och NASA Glenn Research och Visitors Center.

Några av de saker att se och inte innehåller den gamla Arcade, Museet för nutidskonst, och Cleveland Museum of Art. Andra intressanta platser inkluderar Rockefeller Cultural Gardens, Rock och Rolla Hall of Fame och Museum och West Side marknaden. Det finns också Cleveland Museum of Natural History och Cleveland botaniska trädgården växthus.

Den största flygplats som erbjuder sina tjänster till Cleveland, Ohio är Cleveland Hopkins International Airport (CLE). Den ligger 16.19 kilometer utanför staden. Flygbolag betjänas av denna flygplats inkluderar Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines och United Airlines.