Hyrbil Cincinnati

» Biluthyrning » Hyrbil Cincinnati
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Cincinnati

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Cincinnati. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Cincinnati guide

hyrbil Cincinnati

Biluthyrning Cincinnati

Staden Cincinnati ligger i delstaten Ohio, strax norr om Ohio River, precis vid gränsen delas med Kentucky. Staden har en befolkning på 296,943 invånare (2010), vilket gör den tredje största staden i staten. Staden är också 206,1 kvadratkilometer stort. Cincinnati är mest känd för sin stora samling av historisk arkitektur, bland annat italiensk arkitektur i närheten av Over-the-Rhen. Området är också den största National Historic District i hela USA.

Några av de saker att se och göra i Cincinnati inkluderar Cincinnati Observatory, den allra första professionella observatorium i Förenta staterna, John A. Roebling Suspension Bridge, den längsta hängbro runt om i världen från 1866 fram till 1883, och Carew Tower och Observation Deck, den näst största byggnaden i staden och basen för en eventuell utformning av New York Citys Empire State Building.

Den närmaste flygplatsen till Cincinnati är Cincinnati / Northern Kentucky International Airport (CVG) .Den ligger i Hebron och drygt 22 kilometer från centrum av Cincinnati. De flygbolag som betjänas av denna flygplats inkluderar Air Canada, American Eagle, Delta Airlines, United Airlines, Skywest Airlines och US Airways.