Hyrbil Boston

» Biluthyrning » Hyrbil Boston
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Boston

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Boston. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Boston guide

hyrbil Boston

Biluthyrning Boston

Staden Boston är huvudstad och den största staden i delstaten Massachusetts. Staden har en befolkning på 617,594 invånare (2010) och är 232.14 kvadratkilometer i storlek. Staden betraktas ofta som the Capital of New England beror till stor del på dess kulturella och ekonomiska konsekvenser för området.

Staden är full av museer, historiska sevärdheter som hänför sig till skapandet av USA, och många liveframträdanden, inklusive den berömda Boston Pops prestanda på den fjärde juli. Saker att se inkludera New England Aquarium, Peabody Museum of Archeology och etnologi, Newbury Street och Freedom Trail. Andra saker att göra i Boston omfattar parken Boston Common och Public Garden, Newbury Street, och Boston Harbor Islands State Park.

Det finns också många evenemang, bland annat den fjärde juli Celebration och på grund av den stora irländska befolkningen, St Patricks Day Celebration.

Flygplatsen i närmaste närhet till Boston är den allmänna Edward Lawrence Logan International Airport (BOS). Den ligger 4.59 kilometer från staden. Förutom för att vara ett fokus staden för US Airways, Delta Airlines och JetBlue Airways, andra flygbolag som betjänas av denna Boston flygplatsen inkluderar Air Canada, Air France, British Airways, Alitalia, American Airlines och Lufthansa.