Hyrbil Baltimore

» Biluthyrning » Hyrbil Baltimore
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Baltimore

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Baltimore. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Baltimore guide

hyrbil Baltimore

Biluthyrning Baltimore

Staden Baltimore, Maryland den största staden och kulturellt centrum i Maryland, liksom den största oberoende staden i USA, vilket innebär att det inte tillhör någon länet. Staden har en befolkning på 620,961 invånare (2010) och är 238,4 kvadratkilometer stort. Det är ett populärt turistmål på grund av sin närhet till Washington DC.

En av de bästa platserna att besöka i Baltimore är Inner Harbor. Det är hjärtat av staden. Det finns många hotell och en hel del attraktioner, inklusive Baltimore Maritime Museum, Maryland Science Center och National Aquarium. Ett annat stort område att besöka är Fell ‘s Point. Det är en historisk maritim stadsdel som har flest antal restauranger, pubar och barer. Det finns också Fells Point Ghost Tours, och under juli och augusti finns det filmer på piren.

Den närmaste flygplatsen till Baltimore är Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport .Uppkallad efter den första afroamerikanska att hålla en plats på den amerikanska Högsta domstolen, är belägen 13,66 kilometer från centrum av staden.