Hyrbil Austin

» Biluthyrning » Hyrbil Austin
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Austin

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Austin. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Austin guide

hyrbil Austin

Biluthyrning Austin

Staden Austin är huvudstad i delstaten Texas. Austin ligger i centrala Texas längs kanten av den amerikanska Southwest. Den är listad som den fjärde största staden i staten och det fjortonde i Förenta staterna när det gäller befolkningen. Staden har en befolkning på 799,446 invånare (2011) och är 704 kvadratkilometer i storlek. På grund av det stora antalet nöjesställen i staden, är staden Austin som ofta kallas ”Live Music Capital of the World.”

Några av de saker att se inkludera den vackra University of Texas i Austin, LBJ Presidential Library, och Texas State Capitol.

Austin har också många festivaler varje år, bland annat Chinatown Center Austin kinesiska nyåret Festival, Lunar New Year Festival, Austin Chocolate Festival, i söder av Southwest Film Festival, i söder av Southwest Music Festival, och Texas Round-Up en Street Festival.

Flygplatsen närmast staden Austin är Austin-Bergstrom International Airport (AUS). Den ligger 10.22 kilometer från Austin centrala affärsdistrikt. Flygbolag handhas av Austin Airport finns bland annat Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines och United Airlines.