Hyrbil Atlanta

» Biluthyrning » Hyrbil Atlanta
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Atlanta

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Atlanta. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Atlanta guide

hyrbil Atlanta

Biluthyrning Atlanta

Atlanta är huvudstaden i Georgien. Det är också den mest befolkade staden i staten med 420,003 invånare (2010). Staden är 343,0 kvadratkilometer stort. Det är Georgiens ekonomiska och kulturcentrum. Det är känt för sitt antal kulturinstitutioner, utbildningsmöjligheter, underhållning och gentrifiering av ett antal kvarter i staden. Det är också känt för sin elegans och charm, konstaterade väl i söder.

Alla distrikt inom Atlanta, inklusive Downtown, Midtown, Buckhead, East Atlanta, South Atlanta, och West Atlanta, har sin egen charm och sevärdheter att se. Det finns många museer i Atlanta, inklusive World of Coca-Cola Museum, Georgia Aquarium, Martin Luther King Jr National Historic Site, och Atlanta History Center, som har en hel del ägnas åt 1996 Centennial Olympic Games.

Atlanta är också känd som värd ett antal festivaler, bland annat Dragon * Con (en Sci-Fi och Fantasy-konventionen), Atlanta Dogwood Festival (en familj orienterade festival) och Atlanta Film Festival.

Flygplatsen närmast staden Atlanta, är Georgien Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport (ATL) .Den ligger 12,6 kilometer utanför Atlanta centrala affärsdistrikt.