Hyrbil Anchorage

» Biluthyrning » Hyrbil Anchorage
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Anchorage

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Anchorage. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Anchorage guide

hyrbil Anchorage

Biluthyrning Anchorage

Staden Anchorage ligger i delstaten Alaska. Det är den största staden i staten, med cirka 291.826 invånare (2010). Staden är 5,079.2 kvadratkilometer stort. Staden har utsetts till ”All American City” av National Civic League fyra gånger, med den senaste 2002. Kiplinger har också namnet det mest skatten vänlig stad i hela USA.

 Det finns mycket att se när i Anchorage, inklusive Alaska Native Heritage Center, Anchorage Zoo, Anchorage Museum of History and Art och Alaska Wildlife Conservation Center.

Många besökare tycker om att åka på djurliv turer medan Anchorage för att se arter som älg, Dall får, och svarta björnar.Tony Knowles Coastal Trails erbjuder några av de bästa utsikten över staden för promenader och cykling entusiaster. Och naturligtvis, eftersom det är Anchorage, Alaska, det finns en uppsjö av skidåkning och möjligheter snowboard.

Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) är belägen 7,08 kilometer utanför centrum Anchorage. De flesta av de flygningar som kommer in i Anchorage flygplatsen är säsongsbetonad eftersom det kan vara svårt att landa under vintermånaderna.