Hyrbil Albuquerque

» Biluthyrning » Hyrbil Albuquerque
car-rental

Jämför och hitta bästa pris på biluthyrning i USA

Biluthyrning Albuquerque

Jämför priser och hitta billigare biluthyrning i Albuquerque. Vi söker mellan flera leverantörer för att hitta de billigaste priserna på hyrbil. Obegränsad körsträcka, de nödvändiga försäkringarna och skatt ingår i det givna priset.

Albuquerque guide

hyrbil Albuquerque

Biluthyrning Albuquerque

Staden Albuquerque ligger i delstaten New Mexico. Det är den största staden i staten, ståtar med en befolkning på 545,852 invånare. Detta gör också den 32:e största staden i USA. Det är 468,5 kvadratkilometer stort. Albuquerque är hem för University of New Mexico, Petroglyph National Monument, Sandia National Laboratories, och en del av Rio Grande.

Några av de attraktioner att se i Albuquerque inkluderar Albuquerque Biological Park, Rio Grande Zoo, Albuquerque akvarium, Indian Pueblo Cultural Center, och National Museum of Nuclear Science and History.

Albuquerque International Balloon Fiesta är känd som den största ballongflygning även i världen. Det är också en av de mest fotograferade händelserna. Det är ett kulturellt landmärke för staden. Innehas för nio dagar under oktober månad, det finns hundratals ballonger och är en fantastisk plats att se.

 Staden Albuquerque betjänas av Albuquerque International Sunport (ABQ) .Den ligger 6,2 kilometer från centrum av staden. Det är den största kommersiella flygplatsen i New Mexico.